Molins de Rei escalfa motors per la vaga general

Diferents entitats i partits polítics ja han programat diverses activitats en motiu de la vaga general. A més a més, ja s’han organitzat piquets informatius i una concentració de cara al 29 de març, dia en el que es pretén paralitzar el país contra la reforma laboral.

Sindicats, partits polítics i entitats de Molins de Rei ja és preparen per la vaga general del proper 29 de març. Un grup de molinencs i molinenques ha creat la plataforma Molins de Rei en vaga la qual, després de reunir-se en assemblea, ha decidit convocar piquets informatius entre les 8 i les 11 del matí i una concentració poc després de les 11 a la Plaça de la Vila. A més a més, Molins de Rei en vaga ha el·laborat una carta per resumir les seves postures davant la vaga general. La CUP Molins de Rei, l’AJEIM, el sindicat CGT i el sindicat d’estudiants de l’institut Lluís de Requesens ja han mostrat el seu recolzament a aquest moviment.

Per la seva banda, el PSC Molins de Rei ha organitzat una xerrada informativa per explicar la seva visió sobre la reforma laboral el proper dilluns 26 de març a les set de la tarda a la sala d’actes de Ca n’Ametller. Es comptarà amb la presència de Cesc Castellana, ex director del Servei d’Ocupació a Catalunya i actual president de la Fundiació Utopia i Carlos de Pablo, responsable d’Acció Sindical d’UGT Baix Llobregat. D’aquesta manera, els socialistes explicaran els seus motius per protestar contra la reforma laboral el 29 de març.

Iniciativa per Molins de Rei també dona suport a la vaga general. Dimarts 27 de març organitzarà una xerrada amb la presència del secretari de CCOO al Baix Llobregat, Toni Mora. Serà a les 20:00 del vespre a la seu d’Iniciativa al carrer del Molí número 3.

Recomanacions personalitzades