La Federació de waterpolo mareja al CN Molins de Rei

El CN Molins de Rei està patint una lliga molt poc comú. Des de començament de temporada, tot de llargues parades i incongruències en el calendari fan d’aquesta temporada, la més difícil pel club.

El CN Molins de Rei no està fent una bona temporada // Arxiu

Els molinencs no guanyen des del 10 de desembre, tot i que des d’aleshores només han jugat tres partits, un dels quals no consta ni en el calendari oficial de la lliga. Aquesta divisió comença a estar governada per un caos en el qual hi ha equips que s’adapten millor i altres pitjor, com és el cas del Club Natació Molins de Rei.

La lliga va començar amb una aparent normalitat fins que a l’octubre va haver-hi la primera aturada en motiu de la Copa Europea de waterpolo. Al retorn, el CN Molins de Rei va trobar-se amb un calendari que els deia que durant el mes i mig següent jugarien cada jornada fora de casa, fent cada cap de setmana un viatge a un lloc diferent de la península: Sevilla, Illes Canàries, Madrid..

Per tal d’estalviar en despeses, el club va demanar a la competició poder jugar dos partits en un sol cap de setmana, ja que dos dels partits es jugaven a Sevilla (CN Sevilla i CW Dos Hermanas). Dos partits fora de casa en dos dies consecutius. Quan es va haver acabat aquesta bogeria de mes, es va parar dues jornades més per després jugar dos partits més, un dels quals no consta encara a la web de la Real Federación Española de Natación tot i estar jugat el dia 17 de desembre.

Aleshores va començar l’aturada més llarga. I és que des del 17 de desembre fins el 2 de febrer, no es va jugar cap partit. Aquesta lliga que sembla que no acabi d’arrencar mai, provoca als jugadors el mateix efecte, ja que ells tampoc poden acabar d’arrencar del tot. “Sembla que haguem jugat tres lligues” ha dit el el capità de l’equip, Oscar Díaz, en declaracions a Viu Molins de Rei davant l’eterna sensació de començar temporada quasi a cada jornada.

Ara, després de les recents derrotes a Madrid, contra La Latina, i a Bilbao, contra el cuer Askartza, toca intentar ignorar el fet que toca una altra aturada de dues setmanes i procurar preparar a fons el partit del dia 25 contra el Dos Hermanas, finalment a casa, després de dos mesos i mig.

Recomanacions personalitzades