Un home intenta atracar l’oficina d’Ibercaja amb una pistola falsa

Un lladre ha entrat aquest matí al banc Ibercaja del barri de la Granja amb intenció de realitzar un atracament amb una arma de fogueig per espantar els treballadors. El delinqüent ha estat detingut després que el personal de la sucursal hagi fet saltar l’alarma.

Ibercaja a Molins de Rei és situada al barri de la Granja // Ràdio Molins de Rei

Nou episodi de robatoris, en aquest cas frustrat, als carrers de Molins de Rei. A primera hora d’aquest matí, un home ha intentat atracar la seu d’Ibercaja a Molins de Rei, situada al barri de la Granja. L’atracador anava disfressat per ocultar la seva identitat i portava una pistola falsa per intimidar al personal de la sucursal bancària, segons ha avançat El Llaç.

El lladre, veí de Terrassa, de 57 anys i nacionalitat espanyola, ja tenia antecedents per robatoris i ha estat detingut després que els treballadors del banc hagin activat el sistema d’alarma. 8 patrulles de Mossos d’Esquadra i 2 de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei han participat en aquesta actuació que s’ha solucionat sense cap ferit ni danys materials.

L’ampli dispositiu policial també ha realitzat una batuda pels carrers de Molins de Rei per si el detingut actuava amb algun còmplice. No s’ha trobat a ningú més i la operació s’ha tancat amb la ràpida detenció del atracador, que es troba a les dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial.

Recomanacions personalitzades