Alfred Bosch suggereix que Barcelona faci com Molins de Rei i participi a l’Associació de Municipis per la Independència

El diputat d’ERC al Congrés, Alfred Bosch, ha visitat per primera vegada la Fira de la Candelera i ha aprofitat per suggerir a l’Ajuntament de Barcelona que “faci com el de Molins de Rei i s’adhereixi a l’Associació de Municipis per la Independència”.

Alfred Bosch ha vingut a Molins de Rei preparat per fer front al fred, però altres encara anaven més // Jose Polo

L’escriptor i diputat al Congrés per la coalició entre Esquerra Repúblicana de Catalunya, Reagrupament i Catalunya SI, Alfred Bosch, ha visitat per primera vegada la Fira de la Candelera en la seva 161a edició. Acompanyat pel portaveu d’Esquerres per Molins de Rei, Jordi Romeu, la nova regidora, Sílvia Guillén, i el president d’ERC, Rossend Costa, Bosch ha declarat que “tant de bo l’Ajuntament de Barcelona faci com el de Molins de Rei i donés suport a l’Associació de Municipis per la Independència. Per a l’encara novell diputat independentista, ” la independència és un camí on tothom ha de possar el seu granet de sorra i el món municipalista té molta importància com van demostrar les consultes per la independència”.

Bosch també ha donat per bona la decisió de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona d’invertir un 30% menys en la Fira ja que “la situació és la que és” i en aquests moments “l’esforç de la gent i els col·laboradors en esdeveniments com la Fira ha d’arribar allà on no poden els diners”. L’escriptor també ha volgut felicitat a tots els ciutadans de Molins de Rei per tot el treball que comporta organitzar una fira com la Candelera.

Recomanacions personalitzades