Es registren atracaments dins de portals de Molins de Rei

Durant els últims dies s’han registrat diversos robatoris a Molins de Rei amb el mateix modus operandi: acompanyen a una persona gran a dins del portal de casa seva simulant que han de fer una visita i un cop dins de l’ascensor atraquen a la víctima.

Agafant amb força la denúncia presentada, la Maria ensenya les seves mans ferides a Viu Molins de Rei // Jose Polo

La Maria, una veïna de l’avinguda Barcelona d’uns 80 anys, ha sortit a llençar les escombraries aquest dijous 2 de febrer a les sis de la tarda. Ha fet un trajecte de menys de 20 metres des de casa seva i al tornar s’ha trobat al portal del bloc de pisos amb quatre joves amb un “aspecte normal i poc sospitós” segons ella, que han entrat a dins de l’edifici acompanyant-la.

Dos d’ells han entrat al ascensor simulant que anaven a fer una visita i, un cop dins, li han tapat la boca per tal de que no fes soroll i li han robat gairebé totes les joies que portava. Concretament, els lladres s’han emportat un rellotge d’or, una polsera d’or, una medalla d’or i un collar també d’or: tot menys els anells de record de la seva mare i el seu pare. Els delinqüents han utilitzat la força durant l’atracament causant-li ferides lleus en diverses parts del cos.

Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, aquest és el segon robatori amb el mateix modus operandi que s’ha produït al municipi durant els últims dies. Després de formalitzar la denuncia, la Maria ha explicat a aquest diari que té “ferides a les mans i al coll” produides per la violència dels lladres. Encara consternada, la víctima ha explicat que “tot ha estat molt ràpid” i que “encara té la por al cos” tot i que ja havien passat més de tres hores des de l’atracament. “La propera vegada no tindré educació i no obriré la porta a ningú!”, ha exclamat desesperada.

Recomanacions personalitzades