Un lladre armat atraca a dos establiments del carrer Menéndez Pelayo

Un lladre ha robat en menys d’un mes a la Pastisseria Roca i a la Farmàcia García del carrer Menéndez Pelayo. El delinqüent, que ja ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra, ha comès més de 17 robatoris a la comarca amb una navalla i una pistola.

La Pastisseria Roca, també present al Carrer Major, compta amb una llarga tradició a Molins de Rei // Jose Polo

El passat mes de desembre ha estat complicat pels establiments del carrer Menéndez Pelayo situat al barri del Canal. Dos robatoris, presumptament fets per la mateixa persona ja detinguda, han deixat momentàniament les caixes de la Farmàcia García i la Pastisseria Roca buides.

El primer robatori es va produir el passat dia 2 de desembre sobre les 11 del matí, a plena llum del dia. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, el delinqüent va entrar a la Farmàcia García quan hi havia dues persones atenent al públic. Un cop dins es va apropar al taulell amb la cara descoberta i amb aparent tranquil·litat. Quan una de les treballadores va demanar-li si el podia ajudar, va treure una navalla amb actitud amenaçadora reclamant emportar-se els diners de la caixa. Segons expliquen a la pròpia farmàcia, el lladre “no es va emportar molta quantitat d’efectiu” i “no va ferir a ningú”.

La Farmàcia García va ser la primera en patir els robatoris del carrer Menéndez Pelayo // Jose Polo

El segon delicte es va produir a la Pastisseria Roca situada al número 2 del mateix carrer. En aquest cas, el lladre va utilitzar una pistola per intimidar i va prendre mesures per no fer gaire enrenou. El presumpte delinqüent va entrar sobre les 14:45 de la tarda a l’establiment aprofitant la poca gent que hi havia dins de la cafeteria, només una taula amb cinc clients, i cercant que la caixa estigués una mica més plena que en el seu anterior robatori. Segons la pròpia dependenta que va patir el robatori, el lladre “es va demanar un tallat” i un cop s’he l’havia pres va donar-li un paper a la treballadora on estava escrit “vull tots els diners de la caixa, no cridis i no facis soroll” mentre li mostrava discretament una arma de foc que portava a la butxaca. La treballadora va fer-li cas i l’home va marxar amb els diners sense ferir a ningú.

Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei el delinqüent ja ha estat detingut i en aquests moments es troba en presó preventiva a l’espera de la resolució de les causes que té pendents després de més de 17 denúncies presentades a diferents municipis del Baix Llobregat per robatoris similars als efectuats a Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades