Comencen les obres d’urbanització del carrer de la Riera Mariona

Aquesta setmana s’inicien les obres d’urbanització del carrer de la Riera Mariona. Després de nou anys tancat, l’obertura del carrer permetrà l’accés al barri de les Conserves des de l’avinguda de València i Barcelona. Les obres duraran uns quinze dies.

La mobilitat a l'entorn de la Riera Mariona és limitada fins que finalitzin les obres // Aj. Molins de Rei

Les màquines ja hi són al terreny. Tot és a punt per començar la urbanització del carrer de la Riera Mariona. Un cop realitzades les obres del col·lector, ara és el torn de la urbanització del carrer després de nou anys tancat. L’esperada segona fase d’urbanització  comportarà l’anhelada normalitat al carrer i un cop finalitzin les obres, el barri de les Conserves tornarà a ser accessible des de les avingudes de València i Barcelona a través del carrer de la Riera Mariona.

Les obres s’iniciaran aquesta setmana, tenen una durada prevista de quinze dies i compten amb un pressupost de 86.000 euros. La urbanització comportarà la dotació de més amplada al carrer, pel qual podran circular tant persones com vehicles. El mateix carrer disposarà de 10 noves places d’aparcament, es plantaran tres arbres, s’hi posaran dos nous fanals -a més dels ja existents- i s’instal·laran dos bancs per seure.

El vial urbanitzat també disposarà d’embornals nous, cosa que evitarà l’acumulació d’aigües pluvials en el seu tram final cap a l’avinguda de Barcelona.

Recomanacions personalitzades