Obren les aules d’estudi a la Biblioteca Pau Vila

A partir del 2 de gener i fins el 5 de febrer s’habiliten de nou les aules d’estudi a la biblioteca municipal de Molins de Rei. El servei coincideix amb el període d’exàmens dels universitaris però continua sense obrir tots els matins.

Per tal de que els estudiants molinencs i molinenques majors de 18 anys no hagin de sortir fora del municipi, tot i el seu limitat aforament, la Biblioteca Pau Vila organitza aquestes aules d’estudi en les dates més significatives acadèmicament.

L’horari que s’ha establit per aquest període és dilluns, dimecres i divendres de 9h a 14h, dissabtes de 16h a 1h i diumenge de 16h a 22h. Tanmateix, durant les aules d’estudi no estan disponibles el serveis de préstec de llibres, CD i vídeos, i PC. L’horari de la biblioteca és el mateix que durant tot l’any, de 15:15h a 20:15.

Les aules d’estudi són vigilades per una persona per tal de garantir el silenci i el respecte per als altres, eines bàsiques per una bona concentració i uns bons resultats acadèmics a posteriori.

Aquest servei s’organitza des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei, la Secretaria de Joventut de la Generalitat i la Diputació de Barcelona, amb la co·laboració de la mateixa Biblioteca Pau Vila.

Recomanacions personalitzades