“La síndrome de Mozart” posa els fonaments d’un nou grup teatral

El grup Intríngulis Teatre s’estrena amb “La síndrome de Mozart”, una adaptació del llibre de Gonzalo Moure amb el mateix títol. Ho fan aquest divendres i diumenge a un nou espai teatral, l’Espai Desastre del Casal Autogestionat de Joves La Mola.

Ha nascut un nou grup teatral a Molins de Rei i s’ha afanyat a fer el seu primer muntatge: “La síndrome de Mozart”. El grup, creat per Irene Terrón, ha apostat per l’espai de La Mola, una nau gran i assequible per a grups sense pressupost.

La primera obra del grup és una adaptació, feta per la mateixa Irene Terrón, del llibre “El síndrome de Mozart”, de Gonzalo Moure. Es tracta de la història de la Irene, la protagonista, encarnada per Olga Tarrés, que actualment actua habitualment al teatre Tantarantana amb el musical El llibre de la selva. El pare de la Irene està obsessionat amb que la seva filla arribi a ser un geni de la música, del violí, però la Irene n’està cansada. El pare l’obliga a relacionar-se amb un noi, en Tommy, que pateix la síndrome de Mozart, un trastorn provocat per la pèrdua de material genètic al cromosoma 7 i que produeix un talent immens per la música, perquè observi com toca.

Els actors participants en l’obra són Olga Tarrés, Joan Parellada, David Gonzàlez i Mireia Pons, i Irene Terrón en la direcció. La música però, també hi juga un paper molt important. De fet, per l’obra han espat composades dues peces d’harmònica i violí expressament per aquesta. També es podran sentir obres de Mozart. En gravacions vàries hi haurà l’Adrià Mondaray i la Paula Pujol, que jugaran un paper important en el muntatge, ja que hi intervenen imatges i música en moments crucials.

Els dies de representació seran el divendres 16 de desembre a les nou de la nit i el diumenge 18 de desembre a dos quarts de nou. Els dos dies serà a l’Espai Desastre del Casal de Joves La Mola. El preu de l’entrada és la voluntat dels assistents.

Recomanacions personalitzades