Comencen les obres de construcció del Mercadona a la Granja

Mercadona ha començat la construcció d’un supermercat a Molins de Rei. S’ubicarà en un solar per edificar al passeig del Terraplè, al barri de la Granja, i es preveu que generi uns 40 llocs de treball. Es preveu que obri les seves portes d’aquí a sis mesos.

Després de rumors i més rumors, s’ha confirmat la noticia: Mercadona obrirà un establiment a Molins de Rei. Serà al passeig del Terraplè, 85-89, al barri de la Granja. El que durant els últims anys ha estat un solar sense cap ús al costat de la Clínica, es convertirà en el supermercat. Les màquines ja treballen sobre el terreny des del passat dilluns.

El supermercat constarà d’una planta i tindrà pàrquing subterrani. Segons l’Ajuntament de Molins de Rei, es preveu que generi uns 40 llocs de treball. El compromís de l’empresa, segons fonts municipals, és prioritzar la contractació de molinencs i molinenques a través del Servei d’Orientació Laboral. La xifra de 40 treballadors queda lluny de la previsió de 150 feta per l’exalcalde Ivan Arcas a la campanya electoral de les eleccions municipals.

Mercadona reconeixia el passat mes de juliol que havia mantingut converses amb l’Ajuntament i que tenia interès per instal·lar-se a Molins de Rei però encara no hi havia res concretat. Les negociacions per l’obertura del supermercat ja provenen de l’anterior equip de govern. L’anterior primer tinent d’alcalde, Víctor Puntas, ha explicat que “és una gestió que va costar força lligar”.

Ara s’ha acabat de concretar, s’ha donat el permís per executar el projecte i les obres ja han començat. La inauguració es preveu que sigui al voltant de maig del 2012.

Recomanacions personalitzades