Tornen els Premis Ràdio Molins de Rei

Ràdio Molins de Rei recupera els tradicionals premis de la ràdio actualitzant-los als nous temps i reduint el número de categories. Ja s’han obert les votacions a molinenc d’honor. L’acte de lliurament dels premis es farà el proper 16 de desembre. 

Els premiats seran guardonats amb una figura feta pel Cercle Artístic // Jose Polo

La ràdio pública de Molins de Rei recupera una de les seves tradicions, els Premis Radio Molins de Rei, després de tres anys d’absència provocada per la mort del seu director, Miquel Armengol.

Tot i que l’essència dels premis segueix intacta, l’emissora ha decidit fer una actualització de l’esdeveniment apropant-los a les noves tecnologies i suprimint algunes categories per fer-los més dinàmics. Enguany, els premis estaran organitzats en vuit categories: Cultura, Comerç i petita empresa, Innovació, Esports, Solidaritat, Educació, Premi comunicació Miquel Armengol i Molinenc/a d’honor.

Un jurat extern a l’equip de l’emissora i format per persones vinculades i expertes en les diferents matèries seran els encarregats d’escollir els guanyadors de totes les categories menys dues. El premi Comunicació Miquel Armengol serà escollit pels professionals de la “radio nostra” i es desviarà de la resta de premis ja que podrà ser atorgat a persones que no tinguin cap vinculació amb Molins de Rei. El guardó porta el nom de l’impulsor d’aquests premis, Miquel Armengol, com a reconeixement a la seva tasca feta per la ràdio i per Molins de Rei.

El premi pel molinenc/a d’honor serà escollit per votació popular dels ciutadans de Molins de Rei. Es pot votar trucant a l’emissora cada dia entre les 11.05 i les 11.20 hores del matí i al web www.premisradiomolinsderei.net. Els nominats són Manel Borrego (cap del Servei d’Atenció Municipal de l’Ajuntament de Molins de Rei), Salvador Ayala (president de l’Agrupació Folklòrica de Molins de Rei), Maribel Rodríguez (directora del grup de teatre Espai Xirgu), Rosa Camps (molinenca implicada en activitats artístiques de la vila i a favor de la gent gran), Joan Domenech (president del Cine Club Hal 2002) i Gemma Tribó (doctora en Història Contemporània i professora de la Universitat de Barcelona). Les votacions es podran fer fins el dilluns 12 de desembre.

Els candidats al premi Molinenc/a d'honor amb el cap de programació, Oriol Romeu, l'alcalde, Xavi Paz, i el primer tinent d'alcalde, Joan Ramon Casals// Ajuntament de Molins de Rei

Els premis no tenen dotació econòmica, els guardonats rebran una escultura dissenyada pel Cercle Artístic. L’acte d’entrega de premis es realitzarà el proper divendres 16 de desembre al Foment Cultural i Artístic a les vuit del vespre i comptarà amb diferents actuacions artístiques per tal de fer-lo més atractiu. L’entrada serà lliure i gratuïta.

Recomanacions personalitzades