Adéu definitiu a l'obra més premiada de Filagarsa

El grup de teatre musical Filagarsa ha acabat la gira de Besa’m Kate a casa, al teatre del Foment. Després d’una temporada i uns mesos de gira per arreu de Catalunya, aquest dissabte han posat punt i final a la representació d’una obra que els ha reportat 60 premis.

Moment de l'obra "Besa'm Kate" // Filagarsa

Des del setembre passat, “Besa’m, Kate” ha visitat una bona colla de teatres catalans arrasant a tots els concursos on han participat, cosa que els ha fet superar el rècord de premis mai registrat en la història del grup, amb més de 20 anys d’història. Fins i tot, han arribat a representar-la a la prestigiosa Fira de teatre al carrer de Tàrrega.

60 premis ha estat el total de guardons rebuts en diferents categories. Millors actors protagonistes, actors de repartiment, escenografia, il·luminació, vestuari, direcció, grup, musical, obra… s’han endut estatuetes en totes les categories i, ara, després de més d’un any practicant, millorant i, com sempre, incorporant noves petites coses a l’obra, han tornat a casa, a Molins de Rei, per oferir un comiat a la comèdia musical que més reconeixements els ha aportat.

La última representació de l’exitosa obra musical va ser aquest dissabte 27 de novembre al teatre del Foment Cultural i Artístic. Ho van fer amb l’elenc de la primera representació, amb nou músics en directe, dotze actors en escena i el reconeixement dels 60 premis guanyats.

Recomanacions personalitzades