ERC renova la seva executiva local i celebra una assemblea general per marcar el futur

La secció local d’ERC ha renovat la seva executiva i ha escollit a Rossend Costa com a president en substitució de Toni de la Flor. Pere Jordi López passa a ser secretari d’organització, lloc que ocupava Costa a l’anterior executiva. L’assemblea general d’Esquerres per Molins de Rei es celebrarà el dissabte 26 de novembre.

D'esquerra a dreta: Sílvia Guillén, Rossend Costa, Pere Jordi López, Aina Surià, Marc Rebulà i Hortènsia Ràfols // ERC Molins de Rei

La renovació de l’executiva de la secció local d’ERC es va aprovar en una assemblea celebrada el passat mes d’octubre. Toni de la Flor, fins ara president, va passar el relleu a Rossend Costa.

El nou president, de 53 anys, és enginyer de Procés i tècnic superior en prevenció de riscos laborals. Actualment és responsable de seguretat i salut laboral d’una multinacional catalana del sector químic. Costa és militant d’ERC des de l’any 1992 i era secretari d’organització de la secció local d’ERC a l’anterior executiva. El nou president ha destacat el seu compromís de “treballar per recuperar la confiança en ERC” i de  “sumar esforços per unir l’independentisme a la vila”.

Aina Surià és l’altra persona que es manté de l’anterior executiva a l’actual. Surià ocuparà ara el càrrec de responsable de Política Municipal. En canvi, August Tarragó, Montse Serra, Lluís Benet i Pep Surià abandonen l’òrgan de màxima decisió d’ERC juntament amb el president sortint, Toni de la Flor.

El nou president, Rossend Costa, ha avançat que es tracta d’una “executiva oberta” i que espera poder anar ampliant en les properes setmanes.De moment, l’acompanyen Hortènsia Ràfols i Marc Rebulà. Mentre que Ràfols va ser regidora entre els anys 2005-2007, Rebulà forma part de la nova fornada de membres d’ERC que van aparèixer per primera vegada a les llistes electorals a les eleccions municipals del passat 22 de maig.

Assemblea per marcar el futur

El proper dissabte 26 de novembre, Esquerres per Molins de Rei celebrarà l’assemblea general a la seu del partit amb l’objectiu de reunir a tots els que vulguin participar en una proposta de construcció de la vila “des d’una visió d’esquerres i independentista”. La intenció és marcar les bases per a l’acció política del partit i l’organització interna, així com el model de funcionament i l’acció política.

L’assemblea estarà oberta als militants d’ERC i Esquerra Nacionalista de Molins de Rei (ENMR), però també als que han participat com independents i a tota la ciutadania que es vulgui comprometre amb el projecte.

Recomanacions personalitzades