"L’equip petit" de Molins de Rei es comença a fer gran

Les joveníssimes noies de l’absolut femení de waterpolo del CN Molins de Rei han guanyat el seu primer partit després d’una temporada i mitja de derrotes.

L’absolut femení de waterpolo del Club Natació Molins de Rei es va posar en marxa la temporada passada després de sis anys sense equip. Aquest inici no ha estat gens fàcil ja que durant tot el curs passat i fins aquest cap de setmana les entrenades per Siscu Díaz havien perdut tots els partits.

La història d’aquest equip recorda a la del Margatània FC, un equip prebenjamí de futbol de Vilanova i la Geltrú que va finalitzar la temporada passada amb 271 gols en contra i només 1 a favor, perdent d’aquesta manera tots els seus partits.

Fotografia oficial de l’equip femení de waterpolo // CN Molins de Rei

Aquesta temporada començava amb bones sensacions pel sènior femení de waterpolo. L’entrenament va resultar triplicat per petició de les mateixes jugadores i l’ànim no dequeia per moltes derrotes que acumulessin. Aquests dos factors ja feien augurar a l’entrenador que enguany ja podríem celebrar alguna victòria contra els més petits de la classificació: “Estic segur que guanyarem encara que sigui un partit”, deia en Siscu Diaz en declaracions a Viu Molins de Rei fa unes setmanes.

I el moment ha arribat. “Em van llençar a l’aigua, semblava una victòria a la Champions, al principi no m’ho creia” exclama Diaz amb un to de satisfacció. El partit era a casa contra el CN Badia. No ha estat un matx igualat en tot moment, sinó que les noies van poder viure un primer parcial de 6 a 1 destacant en el marcador i demostrant que el moment de guanyar ja havia arribat. El públic va col·laborar amb ganes veient el joc de les molinenques i, finalment, amb una pujada del Badia, el resultat final es col·locava en 10 gols a 8 a favor del CN Molins de Rei.

L’equip, feliç de poder anotar els primers punts en lliga, va fer-se una fotografia amb el marcador de fons per tal de deixar palès aquest record per un equip femení que tan de temps havia trigat en arribar. L’equip petit de Molins de Rei es comença a fer gran.

Estel Tort / Jose Polo

Recomanacions personalitzades