Jordi Pujol visita Molins de Rei entre crits contra les retallades

Jordi Pujol ha estat el plat fort de la campanya electoral de CiU a Molins de Rei amb una xerrada de l’expresident a la Gòtica. La plataforma Molins contra les retallades i els treballadors acomiadats d’Euroretractil van organitzar una protesta per fer-se sentir a les portes de l’acte.

Molins contra les retallades i els treballadors d'Euroretractil es van fer escoltar // Miquel Monfort

Molins contra les retallades i els treballadors d'Euroretractil es van fer escoltar // Miquel Monfort

La campanya electoral per les eleccions estatals ja ha començat també a Molins de Rei. Si el PSC obria campanya amb José Zaragoza, pocs dies després CiU portava un pes pesat per aconseguir el reclam de la ciutadania: l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol.

Tal i com van anunciar en l‘assemblea de la setmana passada, el col·lectiu Molins contra les retallades va fer un acte de protesta al Palau de Requesens, just al costat de la Sala Gòtica on CiU va organitzar l’acte. El clam contra les retallades i la reivindicació de tornar a disposar d’un servei d’urgències nocturnes 24 hores es va fer escoltar. Qui també va aprofitar l’avinentesa per fer les seves reivindicacions van ser els treballadors de l’empresa Euroretractil els quals consideren a l’expresident de la secció local de Convergència Democràtica de Molins de Rei, Ramon Olivares, culpable del seu acomiadament sense explicacions ni indemnitzacions.

Entre els dos col·lectius, es van reunir unes 50 persones que van fer les seves reivindicacions sota la mirada d’un ampli desplegament policial per part de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra. Deixant de banda els crits i xiulades típics d’aquests tipus de de reivindicacions, tot va transcórrer amb certa normalitat. El moment més tens es va produir amb l’acte de CiU ja començat, quan un membre de la plataforma Molins contra les retallades va projectar un megàfon per una de les finestres de la Sala Gòtica. Posteriorment, membres de CiU i de la plataforma Molins contra les retallades s’han creuat acusacions a través de la xarxa d’insults i gestos ofensius que es van produir durant l’acte.

Casals, Pujol i Llop a la Gòtica // Convergència Molins de Rei

Casals, Pujol i Llop a la Gòtica // Convergència Molins de Rei

A més de la presència de Jordi Pujol, l’acte de CiU va comptar amb el suport del president comarcal de Convergència, Josep Maria Llop. El primer tinent d’Aacalde, Joan Ramon Casals, va aprofitar el seu discurs per carregar contra els dos grans partits d’àmbit estatal: “PP i PSOE són el mateix per Catalunya ja que no ens donaran el pacte fiscal” va dir Casals arropat pels seus.

En la mateixa línia i amb el seu estil tant personal, Pujol també va atacar a PP i PSOE: “Els socialistes diuen que el finançament de Catalunya ja va quedar bé amb l’Estatut i, evidentment, el PP no vol ni sentir parlar del pacte fiscal” va proclamar Pujol davant un auditori ple a vessar de convençuts.

Recomanacions personalitzades