El carrer Sant Antoni Maria Claret romandrà tancat durant setmanes

Els tècnics municipals estimen entre dues i quatre setmanes de tancament. L’Ajuntament vol “prioritzar la seguretat” en una mesura que afecta a la mobilitat de Molins de Rei. El Molins Bus i el trànsit es desvia al carrer Carme Galceran.

El carrer Sant Antoni Maria Claret, just al darrere de l’estació de Renfe, seguirà tancat durant les properes setmanes. Els tècnics de l’Ajuntament encara no han pogut solucionar les incidències causades per l‘esllavissada del passat diumenge i estimen un temps d’entre dues i quatre setmanes més per poder fer-ho.

L’Ajuntament vol “prioritzar la seguretat” segons ha fet saber en un comunicat on també s’indica que es necessita “reforçar els tancats de les vivendes del carrer Carme Galceran”. Actualment, els pèrits segueixen analitzant tota la zona per determinar amb exactitud els arranjaments que han de realitzar als tancats dels habitatges dels números 14 i 14b. Concretament, busquen assegurar l’estabilitat de la barana de la finca del número 14 i el talús de la finca 14b.

L’alcalde, Xavi Paz, va mantenir una reunió amb els veïns del barri de Les Conserves la nit de dimarts a la seu de l’associació de veïns per explicar les actuacions que s’estan duent a terme, les solucions alternatives de mobilitat i respondre a les preguntes i dubtes que els veïns van plantejar a l’equip de govern municipal.

Afectacions a la mobilitat

Aquesta actuació té les seves conseqüències en la mobilitat de Molins de Rei.  S’ha enllestit la senyalització i l’adequació de l’espai públic per poder donar un pas alternatiu pel carrer Carme Galceran en ambdós sentits, desviant així tot el trànsit que habitualment utilitza el carrer Sant Antoni Maria Claret.

Pel que fa al Molins Bus les parades del carrer Sant Antoni Maria Claret i Joan Maragall han estat substituïdes temporalment per una altra parada situada a la cruïlla dels carrers Sant Joan amb Carme Galceran. Com succeeix des de dilluns, la línia MB1 realitza el recorregut habitual fins arribar al Poliesportiu Municipal, on gira pel carrer Carme Galceran fins arribar al carrer Sant Joan, on recupera l’itinerari habitual. Per la seva banda, la línia MB3 surt directament de la sortida de Països Catalans cap a la zona del cementiri i d’aquí cap a la Floresta, seguint el seu recorregut habitual, segons informa Soler i Sauret. Degut a aquestes circumstàncies, l’Ajuntament de Molins de Rei adverteix que l’horari habitual es pot veure afectat.

Recomanacions personalitzades