Prop de 300 abonats passen la nit sense llum degut a la pluja

295 habitatges van quedar-se sense llum la nit del dijous com a conseqüència de la pluja. Els afectats han recuperat la connexió elèctrica al llarg de la nit i aquest matí tots els abonats havien recuperat el subministrament elèctric.

La pluja que va caure dijous a la tarda va tenir conseqüències en el subministrament elèctric a Molins de Rei. Segons Endesa, 295 abonats es trobaven sense subministrament elèctric a les 21.30 hores de la nit per incidències relacionades amb la pluja. La xifra d’afectats va ser encara superior durant la tarda: a dos quarts de set de la tarda eren 309 els abonats sense electricitat.

La incidència es va resoldre al llarg de la nit i Protecció Civil ja informava aquest matí de que ja no quedaven abonats sense subministrament elèctric.

Problemes de trànsit

La pluja també ha tingut efectes el matí de divendres en el trànsit. A la B-23 s’han registrat fins a 11 quilòmetres de cua des d’Esplugues de Llobregat fins a Molins de Rei en direcció a Barcelona.

Recomanacions personalitzades