Nit de rock a Molins de Rei per la Festa Major

Los Suaves, Igitaia i The Papa’s & The Popo’s són els encarregats de portar l’espectacle musical aquesta nit en motiu de la Festa Major de Molins de Rei. El rock and roll està assegurat per part dels tres grups.

Logo del nou disc d'Igitaia

Logo del nou disc d'Igitaia

Los Suaves, Igitaia i The Papa’s & The Popo’s són els encarregats de portar l’espectacle musical aquesta nit en motiu de la Festa Major de Molins de Rei. El rock and roll està assegurat per part dels tres grups.

A les 22:30, Los Suaves comencen la nit de rock a l’Eitwo. Aquest referent nacional del rock amb 25 anys d’experiència ja porta dotze àlbums i més d’un milió de còpies venudes. L’entrada anticipada té un preu de 20€ i els punts de venta són la Cerveseria Braveheart, l’Estanc Margarit i Ticketmaster.

El següent en actuar és el grup Igitaia a la plaça de la Llibertat. Procedents del barri barceloní de Gràcia venen disposats a fer ballar al poble molinenc a ritme d’Ska-Rock, i l’hora prevista de l’inici del concert és a les 12h de la nit. El seu darrer disc va sortir a la venta el 2009 i rep el nom de “Progrés”, i amb un estil particular que els identifica anomenat per ells “Festa i Lluita”.

Després de la seva actuació, serà el torn del grup també barceloní The Papa’s & the Popo’s” El grup neix cap al 2004 i sorgeix que de les escorrialles del grup “Acció Directa”. The Papa’s & the Popo’s tocaran versions de tots els estils i gèneres musicals, com el Rock català, Rock internacional, el Reggae i l’Ska i el Punk.

Durant tota la nit hi haurà una barra a càrrec de l’Esquerra Independentista, l’Atlètic Incresa, Metal Defenders i el Cau al recinte dels concerts.

Recomanacions personalitzades