Gran expectació per la visita de Sílvia Pérez Cruz

El gran èxit d’entrades anticipades venudes augura una molt bona taquilla al concert d’aquesta nit de Sílvia Pérez Cruz. La palafrugellenca portarà, acompanyada del seu grup, un repertori de cançons molt variat.

Diferents estils i gèneres s’entrecreuaran aquesta nit al Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei. Arribaran de la mà de la cantant Sílvia Pérez Cruz que, segons va explicar en una entrevista al programa Bon dia i bona hora de Ràdio Molins de Rei, mostrarà una selecció de cançons que són especials per a ella.

Després de passar-se diversos anys al capdavant del grup de flamenc contemporani Las Migas, Sílvia Pérez Cruz ha iniciat una nova etapa en solitari, i actualment es troba aïllada preparant un nou disc. No obstant, segueix fent concerts, i és el cas del d’aquesta nit a Molins de Rei.

Diumenge passat es van vendre les entrades anticipades pel concert, amb un èxit aclaparador: cues de fins a dues hores al passeig del Terraplè per comprar les entrades ho constataven. Tot i això, encara queden entrades per les llotges i l’amfiteatre. Aquestes es posaran a la venda a les 21:15 a la taquilla del teatre.

Recomanacions personalitzades