El sènior femení d’handbol perd la final de la Lliga dels Pirineus

El CE Molins de Rei ha perdut la final de la XII edició de la Lliga dels Pirineus femenina d’handbol després de veure’s superat per l’Esportiu Castelldefels amb un clar 32-18 al marcador.

Ivet Mussons, del Castelldefels, va ser guardonada com a millor jugadora del partit // Federació Catalana d'Handbol

El Castelldefels ha mostrat la seva superioritat des del primer moment i sempre ha anat per davant en el marcador. El Molins de Rei ha tingut espurnes de brillantor amb diversos contraatacs i ha aconseguit retallar distàncies a l’electrònic, fins que a la segona part el Castelldefels s’ha imposat definitivament. Itxaso Egara, Sandra Baño i Sandra González han donat ales en alguns moments al conjunt molinenc però les pèrdues de pilota, el desconcert en alguns atacs i una porteria molt fluixa -errades pròpies i habituals del moment de pretemporada en el que es troben- han fet que el marcador final hagi estat contundent, amb un 32-18 favorable al Castelldefels.

La major amplitud de banqueta de les de la costa del Baix Llobregat i el rodatge que porten degut a una pretemporada més llarga ha estat també decisiu per derrotar a les d’Isa Rabassa, que l’any passat no van perdre cap partit contra el Castelldefels.

L’ascens que el Molins de Rei no va poder assumir

El CE Molins de Rei va demostrar el seu potencial durant tota la temporada passada i es va guanyar l’ascens. Les molinenques havien de ser equip de Divisió d’Honor Plata però les dificultats econòmiques han impedit que puguin disputar aquesta categoria i es mantindran un any més a la Lliga Catalana. La plaça que va deixar vacant el CE Molins de Rei va ser ocupada per l’Esportiu Castelldefels, amb un major potencial econòmic. Ahir ho van demostrar a la pista, un millor pressupost i la possibilitat de disputar la categoria de plata de l’handbol estatal ha permès que puguin incorporar diverses jugadores potents d’altres equips. Entre elles es troba la exportera del Molins de Rei, Sílvia Lladró, que compartirà porteria aquesta temporada amb Hege Bolstad, guardonada amb el premi a la millor porteria de la final de la Lliga dels Pirineus 2011.

Fitxa tècnica:

Esportiu Castelldefels: Hege Bolstad i Sílvia Lladró (porteres); Dolo Martín (5), Gael Alfaro (4), Sara Gil (2), Paula Blesa (3), Noelia Leandres (1), Ana Moreno (3), Alba Royo (-), Carla Gómez (4), Ivet Mussons (7), Sandra Pérez (2), Irene Martínez (-), Alba González (1) i Carol Carmona (-).

CE Molins de Rei: Marta Bermejo i Cruz Robles (porteres); Jennifer Navarro (2), Sandra González (5), Natàlia Arús (3), Sandra Baño (2), Gemma Rebula (1), Anna Llopart (-), Esmeralda Escoz (-), Elisabet Llaó (-), Clara Marquès (-), Aurora Bernabé (-), Itxaso Egaña (3) i Laia Bermúdez (2).

Àrbitres: Samer Hariri i Jesús Ouro, del Col·legi Català

Recomanacions personalitzades