Sant Bartomeu de la Quadra inaugura un mural artístic que reprodueix l’antiga església romànica

El barri de Sant Bartomeu de la Quadra celebra la festa patronal de Sant Bartomeu aquest dimecres 24 d’agost. La parròquia del barri inaugura la nova ubicació dels capitells romànics i un mural artístic de Josep Maria Pubill amb la imatge de l’antiga església romànica.

El mural de Josep Maria Pubill ja es pot veure a la porxada de l'església // Parròquia de Sant Miquel

El mural de Josep Maria Pubill ja es pot veure a la porxada de l’església // Parròquia de Sant Miquel

Com cada 24 d’agost, la festivitat de Sant Bartomeu es celebra al barri de muntanya de Molins de Rei. Enguany, a més de la tradicional eucaristia, que es celebrarà a les vuit del vespre, la parròquia de Sant Bartomeu de la Quadra és protagonista ja que estrena nous elements a l’església. La inauguració es farà després de la missa.

Per una banda, l’artista molinenc Josep Maria Pubill ha fet un mural artístic que reprodueix la imatge de l’antiga església romànica de Sant Bartomeu de la Quadra. El mural és un estucat amb relleu en una de les parets del porxo exterior de l’església.

D’altra banda, els quatre capitells romànics que es conserven de l’antiga església -construïda el 1143- seran inaugurats en una nova ubicació a l’edifici amb uns plafons explicatius dels propis capitells i de la història de l’edifici.

La inauguració dels nous elements acabarà amb un refrigeri festiu coincidint amb la festa patronal de Sant Bartomeu.

Recomanacions personalitzades