Dos alcaldes i els dos de vacances

Les vacances de l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, i el primer tinent d’alcalde i futur batlle, Joan Ramon Casals, han coincidit durant una setmana del mes d’agost. Entre el 13 i el 21 d’aquest mes, la tinent d’alcalde Anna Cantudo (PSC) ha actuat com alcaldessa accidental.

Xavi Paz i Joan Ramon Casals formaran govern durant aquesta legislatura // cedida per l'Ajuntament

Xavi Paz i Joan Ramon Casals en el ple de constitució del nou consistori // Ajuntament de Molins de Rei

Després de lluitar per l’alcaldia i acordar dividir la legislatura entre PSC i CiU per poder governar l’Ajuntament de Molins de Rei, quan ha arribat el mes d’agost els líders de PSC i CiU no han quadrat agendes. Entre el 29 de juliol i el 12 d’agost, les funcions de Xavi Paz van ser delegades en el primer tinent d’alcalde, Joan Ramon Casals, però quan aquest també va agafar vacances, el control de l’Ajuntament va quedar en mans de la regidora Anna Cantudo.

Les vacances de Paz i Casals s’han solapat durant nou dies, entre el 13 i el 21 d’agost, ambdós inclosos. En aquest període, la tinent d’alcalde i regidora de Sanitat, Anna Cantudo, ha actuat com alcaldessa en funcions. La regidora socialista es va deixar veure a la manifestació del passat dimarts 16 d’agost contra el tancament del CAP. Aquest dilluns Xavi Paz torna a la feina després de tres setmanes de vacances i assumeix de nou el paper d’alcalde.

Recomanacions personalitzades