Els Gegants viatgen a Menorca per participar a les festes d’Alaior

Els Gegants Nous de Molins de Rei participen aquest cap de setmana a les Festes de Sant Llorenç al municipi d’Alaior, a l’illa de Menorca. Els geganters molinencs participaran a diverses activitats de les tradicionals festes menorquines on els cavalls són els grans protagonistes.

En Bernat i na Candelera han viatjat aquest divendres a Menorca per formar part durant tot el cap de setmana de les activitats de les Festes de Sant Llorenç a Alaior. Aquest municipi menorquí d’uns 10.000 habitants ha convidat als gegants molinencs a participar en una festivitat molt reconeguda a les Balears, que compta com a punt àlgid amb el tradicional “jaleo”, un espectacle eqüestre que reuneix a visitants d’arreu del món.

Els Gegants Nous participaran aquest dissabte a la recepció de colles geganteres convidades i a la tarda formaran part del cercavila d’inici de festes. Participaran els gegants i capgrossos d’Alaior, Maó, Sant Lluís, Camí des Castell de Maó, Llucmaçanes i, els convidats, Molins de Rei.Diumenge 14 d’agost serà el cercavila de matines i al vespre es fa la gran desfilada de carrosses, on també seran presents en Bernat i na Candelera.

Aquesta sortida estiuenca de la Colla Gegantera es produeix després de que al juliol participessin a la Gigantada d’Ablitas (Navarra) i ho fan amb millor cara que mai, ja que a l’inici d’aquesta temporada els gegants van ser repintats.

Recomanacions personalitzades