Una empresa molinenca es llença a la indústria aeronàutica

L’empresa Manufactura Moderna de Metales (MMM) ha decidit entrar en el sector de l’aeronàutica i ha presentat al saló internacional de la matèria a París diversos sistemes de refrigeració i lubricació de motors d’avions.

L'empresa Manufactura Moderna de Metales es troba al polígon El Pla // Google Maps - Street View

L’empresa, instal·lada al polígon El Pla, augmenta així el seu ventall productiu, fins ara centrat especialment en el sector de l’automoció.Manufactura Moderna de Metales (MMM) és la primera vegada que mostra productes pel negoci aeronàutic i ha escollit per presentar-los en societat la fira més important del món en aquest sector: la de Paris – Le Bourget, segons publica Expansión.

Diversos sistemes de refrigeració i lubricació de motors és el que ha presentat Manufactura Moderna de Metales. Amb l’empresa ubicada a Molins de Rei, 73 empreses catalanes s’han desplaçat aquests dies a París a presentar els seus productes sota el paraigües  de Baie, el clúster català aeroespacial que agrupa a empreses com Ficosa, Applus+, Aero Engineering, Anortec i Mier Comunicaciones. totes elles han presentat nous productes pel sector aeronàutic.

Recomanacions personalitzades