Cal Dit guanya les 24 hores de futbol sala de Molins de Rei

Cal Dit guanya la trentena edició de les 24 hores de futbol sala de Molins de Rei en una final contra el seu gran rival, l’Àngel d’Aran.

L'equip del Cal Dit és un dels més antics de les competicions locals de futbol sala

L'equip del Cal Dit és un dels més antics de les competicions locals de futbol sala

Les 24 hores de futbol sala organitzades per l’Associació de Futbol Sala han arribat a la seva trentena edició en un bon estat de forma gràcies als esforços dels membres de l’organització els quals, de manera altruista, han facilitat durant tants anys la pràctica de l’esport amateur a Molins de Rei.

Enguany s’ha repetit la final de l’any passat però el resultat no ha estat el mateix. Aquesta vegada Cal Dit ha pogut superar a l’Àngel d’Aran per 6 gols a 1 en un duel que ja es tot un clàssic dins de les competicions locals que es disputen els dissabtes per la tarda al Poliesportiu Municipal.

El Bar Rigon ha estat el tercer classificat al superar al Sampa en la final de consolació. Alex Agudo, de l’equip guanyador, ha estat escollit millor jugador del torneig. Isaac Sanchez, de l’Àngel d’Aran, ha estat el màxim golejador. El porter del Bar Rigon, Artur Barbeta, ha estat el millor porter i el premi a l’esportivitat ha estat per l’equip La Colla.

 

Recomanacions personalitzades