El femení del Molins de Rei CF guanya la lliga en un temporada pel record

El primer equip de la secció femenina del Molins de Rei Club de Futbol aconsegueix el títol de lliga arrodonint una gran temporada per la secció femenina de l’entitat.

El futbol femení de Molins de Rei està en forma. Aquest cap de setmana el primer equip del Molins de Rei Club de Futbol s’ha fet amb el títol de lliga del grup 1 de segona catalana a l’ultima jornada de lliga després de que el seu rival, la Penya Blaugrana de Cervelló, no és presentés a les instal·lacions del municipal Josep Raich.

La resta de categories també han fet una bona temporada

El cadet-juvenil del Molins de Rei CF aconsegueix pujar de categoria al finalitzar segon del seu grup. La temporada vinent lluitaran a la mateixa categoria que equips com el FC Barcelona o el RCD Espanyol.

Aquest any també s’ha creat un nou equip on les més petites de la casa poden jugar a futbol. El quart equip femení del Molins de Rei CF ja és una realitat i agrupa a les noies amb edat de categoria aleví, benjamí i promeses.

Jugadores convocades per la selecció catalana

A més a més, diferents jugadores de l’entitat segueixen destacant individualment i han estat convocades per la selecció catalana de futbol. Laia Ibañez, Lorena Carmona, Berta Caraltó, Júlia Torregosa, Maria Serrano i Lidia Jurado han estat cridades per defensar la samarreta de la selecció.

Les jugadores convocades per la selecció catalana premiades pel Molins de Rei CF // Jose Polo

Les jugadores convocades per la selecció catalana premiades pel Molins de Rei CF // Jose Polo

Recomanacions personalitzades