Víctor Puntas deixarà la política durant la nova legislatura

Víctor Puntas abandonarà les primeres posicions de la coalició independentista Esquerres per Molins de Rei durant la legislatura que s’estrenarà el proper dissabte. “Ja porto 12 anys a la política i aquesta es fa durant un temps” ha explicat Puntas a Viu Molins de Rei.

Víctor Puntas dipositant el seu vot a les urnes el passat 22 de maig // David Guerrero

No ha concretat si serà al cap d’un mes o al cap de dos anys, però Víctor Puntas deixarà de ser portaveu d’Esquerres per Molins de Rei durant la nova legislatura. El fins ara cap de llista de la coalició que agrupa a Esquerra Republicana i Esquerra Nacionalista a Molins de Rei no ha especificat el moment del seu acomiadament tot i que ha declarat que “serà durant la nova legislatura”.

Puntas argumenta la seva decisió de no seguir al capdavant de la coalició independentista explicant que “un entra a la política per estar un cert temps i jo ja porto 12 anys”. Des d’aquest moment, per tant, s’obre la carrera successòria a ERC: “Esperem que aparegui la oportunitat de donar pas a gent nova amb idees fresques durant els propers quatre anys” ha declarat Puntas a Viu Molins de Rei. Tot i això, el de Maó espera començar una legislatura on “tocarà que Esquerra passi a l’oposició per poder créixer de nou poc a poc” després de que els independentistes patissin la pèrdua d’un regidor i quedant-se només amb 800 vots, 600 menys que fa quatre anys.

Recomanacions personalitzades