El sènior masculí de bàsquet salva la categoria

El CE Molins de Rei es mantindrà un any més a Segona Catalana després d’una temporada més que complicada. És la primera vegada en la història del club que els dos amateurs, masculí i femení, estan en aquesta categoria a la vegada.

L’equip de Juan Couto ho ha passat malament durant aquesta temporada. Després d’un primer any a la categoria on gairebé aconsegueixen lluitar per aconseguir l’ascens a primera, el segon ha estat molt més complicat. De fet el CE Molins ha arribat a acumular un balanç de 7 victòries i 19 derrotes durant la temporada.

L’equip s’ha salvat gràcies a un gran final de temporada on ha acumulat quatre victòries consecutives a la fase regular i dues més a les fases per la permanència amb una maduresa anormal d’un equip tant jove.

D’aquesta manera, el CE Molins de Rei afrontarà l’any vinent una temporada històrica al tenir els dos equips amateurs de bàsquet a Segona Catalana, fet que no s’havia donat en la història del club. Bons temps pel bàsquet a Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades