El molinenc Jordi Molet guanya l’OK lliga

El jugador molinenc del Tecnol Reus, Jordi Molet, ha aconseguit guanyar la lliga d’hoquei patins. Els reusencs portaven 38 anys sense fer-ho. Molet considera la temporada com “la millor” de la seva carrera esportiva.

Jordi Molet en una jugada d'atac // Josep Gallofré (reusdigital.cat)

Jordi Molet en una jugada d'atac // Josep Gallofré (reusdigital.cat)

Jordi Molet ha aconseguit la seva primera OK Lliga amb el Tecnol Reus aquest cap de setmana després de que el seu equip aconseguís la victòria a Tenerife i el Barça Sorli Discau superés al seu gran rival, el Coinasa Liceo, en una última jornada d’infart.

En declaracions a Ràdio Molins de Rei, Molet ha valorat aquesta temporada com “la millor de la meva carrera” després d’arribar a la final de la Copa, a la final de la Copa d’Europa i guanyar la lliga. Molet valora el títol aconseguit aquest cap de setmana amb “una gran satisfacció ja que feia 38 anys que l’equip no guanyava la lliga” en una temporada on “els jugadors vam creure en l’equip quan la pròpia directiva no ho feia”. Sobre el seu futur, Molet ha aclarit que “seguirà una temporada més al Reus tot i començar a ser un jugador veterà”. Molet té ara 34 anys.

Recomanacions personalitzades