Xavi Paz fa públic el seu patrimoni personal

El candidat socialista, Xavi Paz, va fer públic el passat dilluns el seu patrimoni personal declarant els seus béns materials i immaterials fins el dia d’avui. Paga hipoteca, té un Nissan Primera i cobra 59.000 euros anuals de l’ajuntament de Gavà.

Xavi Paz va donar a conèixer el seu sou en roda de premsa a l'agrupació socialista // Laura Herrero

L’alcaldable del PSC de Molins de Rei va desglossar ahir els seus ingressos anuals després de que el seu sou hagi sorgit en repetides ocasions tant en la campanya com en la precampanya. Xavi Paz va declarar la possessió d’una vivenda, de la qual resten per pagar de la hipotèca 48218€, i un autòmovil Nissan Primera blau adquirit fa quatre anys.

Respecte al sou anual, Paz va explicar la seva participació econòmica en el 25% de les accions de Spyros Fisioterapia, centre de fisioteràpia de Barcelona, i un salari de 59.000€ bruts a l’any que rep com a gerent del Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Gavà. Es tracta d’un càrrec de confiança del PSC que governa al municipi del sud del Baix Llobregat. Paz va assegurar que no té res a amagar perquè “és un sou que és públic del del juliol del 2007, quan es va aprovar el meu nomenament com a director del patronat d’esports”.

Com a càrrec electe de Molins de Rei, Xavi Paz va afirmar rebre aproximadament 7.000€ a l’any. “El cedeixo íntegrament a l’Agrupació Socialista de Molins de Rei pel seu funcionament ordinari” va explicar el candidat socialista, defensant que “amb l’estalvi que hem pogut fer en el decurs dels 4 anys hem pogut costejar aquesta campanya en la que estem immersos”. Xavi Paz va insistir en la seva voluntat per fer públic el seu patrimoni personal i el seu sou, i es compromet a repetir-ho d’aquí quatre anys, després del pròxim mandat.

Crítica a les forces polítiques envers la publicació dels ingressos anuals

Xavi Paz va advertir “a tots aquells que des de la demagògia, de parlar molt i possiblement fer menys”, que el PSC es compromet a dur una campanya neta i positiva. Respecte a la publicació de la CUP en el seu últim butlletí i al bog del seu candidat dels ingressos de les forces polítiques actuals, Xavi Paz va respondre: “Li demanaríem al representant de la CUP que s’informi millor a l’hora de fer sumes, i per tant veurà senzillament que la suma que surt allà no s’adequa al que és la realitat”. Paz creu que “la CUP que ha fet una bandera demagògica a l’hora de situar en el debat polític i molinenc  el sous dels polítics”.

Alhora, el candidat socialista considera que s’ha barrejat el seu sou com a fisioterapeuta i el seu sou com a càrrec polític del consistori molinenc ha afegit que el partit de la Candidatura d’Unió Popular “només ajuda al descrèdit de la política i la manca de confiança dels ciutadans respecte els polítics”.

Recomanacions personalitzades