El PSC prioritza la Biblioteca Municipal i l’equipament esportiu del Canal com a futures inversions

L’alcaldable del PSC , Xavi Paz, ha declarat els seus dos grans objectius en la vessant de la reactivació econòmica, adjudicant la nova Biblioteca Municipal i l’equipament esportiu del barri del Canal com a principals matèries econòmiques inversores.

En la línia de la presentació del programa electoral per a la vila de Molins de rei, el candidat socialista Xavi Paz va exposar ahir les propostes de futur en l’eix dels serveis públics i els ciutadans de Molins de Rei, en una roda de premsa en el barri del Canal.

Xavi Paz var parlar del proper mandat com  “els quatre anys de la reactivació econòmica“, i alhora acusa a les altres forces polítiques en el tema de la matèria inversora: “El fàcil és el que segurament fan la resta de forces polítques, que es treure la llista de totes les matèries que faran, que ja saben ahora d’ara que serà impossible de complir o cometre en els propers quatre anys”, va indicar Paz.

El PSC centra els seus objectius prioritaris d’una banda, en la construcció de la Biblioteca Municipal “que ha de ser el gran eix dinamitzador la cultura de Molins de Rei, també per crear espais i facilitar les aules d’estudi a tos els estudiants de Molins de Rei que a hores d’ara s’han de barallar per tenir un espai quan estan obertes”. Apostant pels votants joves, Paz va recordar que els horaris i dates d’obertura de les aules d’estudi actualment són molt limitades i es va comprometre a “adaptar-se als diferents calendaris de les diferents universitats del nostre entorn”. L’alcaldable del PSC va criticar que les forces polítiques “que ara fa vuit anys prometien la Biblioteca Municipal, a ahores d’ara estableixin que no és una prioritat”.

D’altra banda, la segona gran prioritat pel PSC de Molins de Rei, és fer realitat la segona fase de l’equipament esportiu del Canal, millorant totes les instal·lacions -vestidors i graderies, i llocs per les entitats- i permetre guanyar espais per esports com l’atlestime, la gimnàstica rítmica i el tennis taula. Paz també va mencionar la idea de modelar un espai on es pugui practicar l’Skate sense posar en perill als ciutadans de Molins de Rei.

Paz també va parlar de la seguretat de la vila, i proposà un nou model de Guàrdia Urbana que es centri en la proximitat i l’intim contacte amb les comunitats, com per exemple el comerç i l’educació. Envers el segon àmbit, Xavi Paz var exposar la voluntat del PSC per a la comunicació entre tots els components que formen la comunitat educativa, per tal “d’augmentar i millorar els serveis, i per tant els resultats educatius”. Paz també va mencionar el foment de la llengua anglesa com a tret distintiu.

Recomanacions personalitzades