Ivan Arcas explica la urbanització de Les Guardioles sense posar data

Ivan Arcas ha explicat al barri de les Conserves com serà la futura execució de la urbanització de la zona de Les Guardioles. Els veïns li han demanat petits arranjaments a la plaça Pep Ventura fins que comencin unes obres que encara no tenen data d’inici.

Ivan Arcas va parlar amb els veïns acompanyat de Maribel Solé (a la dreta) // IxMdR

Ivan Arcas ha continuat les seves “Converses amb l’alcalde”, aquest cop al barri de les Conserves, on ha parlat de serveis socials i habitatge. Després de recordar algunes actuacions importants d’aquests darrers anys, com la construcció del nou CAP, la rehabilitació de la llar d’avis, el nou protocol del servei d’atenció domiciliaria o el nou tanatori, el candidat d’Iniciativa per Molins de Rei va centrar el seu missatge en les polítiques d’habitatge.

A la plaça Pep Ventura, els veïns van aprofitar per preguntar-li a l’alcalde per la futura execució de Les Guardioles. L’alcalde ha explicat que “ha de representar la construcció d’habitatge social, nous equipaments educatius i esportius, l’eixamplament de l’avinguda Mancomunitat, un nou carrer entre la Riera Bonet i les Conseres i una millor vertebració i intregració a la trama urbana dels barris amb el conjunt de la vila”. Tot aquest projecte va condicionat a una millora de la situació econòmica i, per tant, a dia d’avui no té data d’inici.

Fins que comenci a posar-se en marxa el projecte, els veïns van demanar a l’alcalde petits arranjaments a la plaça Pep Ventura després de reconèixer la bona feina que havien suposat unes millores al carrer Pep Ventura. Arcas es va comprometre amb els veïns a resoldre algunes de les qüestions concretes que es van plantejar.

No a les retallades

Presentant les seves propostes del programa electoral en matèria de serveis socials, Ivan Arcas va assegurar que “contràriament al que ha passat en altres municipis de la comarca i de Catalunya, a Molins de Rei no ha calgut renunciar als serveis que s’ofereixen als vilatans perquè s’ha treballat amb previsió econòmica”. Arcas es va mostrar especialment crític amb les retallades anunciades per la Generalitat de Catalunya i la manca d’inversions del govern central.

Recomanacions personalitzades