El PSC presenta un programa electoral amb el "bon govern" com a eix transversal

El PSC ha presentat el programa electoral basat en tres grans eixos tradicionals i un de transversal: “el bon govern”, que és com Xavi Paz defineix el que hauria de ser un govern transparent en el que “es posin llums on fins ara hi havia foscor”.

Xavi Paz va presentar el programa a la plaça del Molí acompanyat d'alguns membres de la llista del PSC // David Guerrero

El programa electoral del PSC s’estructura en quatre àmbits: la mobilitat i l’espai públic; l’activació econòmica, l’ocupació i el comerç; i la cultura, educació, esport i serveis. A aquests s’hi suma un quart eix que els socialistes anomenen “L’Ajuntament que volem”, el que Xavi Paz anomena reiteradament “el bon govern”. Per al PSC, aquest és un aspecte que s’ha de modificar de manera transversal, actuant sobre tots els aspectes. “El govern de Molins de Rei ha ser il·lusionant, competent en el seu treball i transparent en la rendició de comptes”, va assegurar Xavi Paz, qui considera que actualment no es dóna cap d’aquestes circumstàncies a la Casa de la Vila. Xavi Paz va defensar un canvi al consistori per “recuperar l’aspecte més saludable de la vila i tornar a esdevenir un referent pels pobles de l’entorn”.

Un altre dels conceptes més repetits a la presentació del programa va ser “sostenibilitat”. Xavi Paz va parlar de “sostenibilitat territorial“, en referència als espais naturals però també l’espai urbà de la vila i els seus valors; “sostenibilitat econòmica”, basant-se en el teixit productiu i comercial de la vila, la cultura emprenedora i la innovació entre altres aspectes; i “sostenibilitat social”, prioritzant els serveis socials i la cohesió com a comunitat, segons va desgranar el portaveu socialista. Paz va posar especial èmfasi en l’aspecte econòmic, amb les “mesures per reactivar l’economia i crear ocupació” com a principals preocupacions.

“El nostre programa recull les propostes presentades en el darrer mandat de l’Ajuntament i les aportacions expressades per molts vilatans”, va explicar Xavi Paz en la roda de premsa de presentació dels principals eixos del programa electoral del partit que encapçala. L’alcaldable socialista va assegurar que durant els dies que resten de campanya explicaran amb una major profunditat els diferents eixos del programa electoral.

Recomanacions personalitzades