El Festival de Cine de Terror incorporarà enguany un concurs de llargmetratges

El Festival de cinema de Terror de Molins de Rei fa 30 anys i ho vol celebrar presentant la primera competició de Llargmetratges del Festival.  A les edicions anteriors només hi havia competició de curtmetratges i la duració del festival es repartia en quatre dies, aquest any en seran sis.

El festival, en comptes de començar el dijous com fins ara, començarà el dimarts i finalitzarà el diumenge. La principal novetat serà el concurs de llargmetratges. Les pel·lícules presentades a la Secció Oficial només podran optar a dos premis únics: Premi a Millor pel·lícula, escollida per un jurat, i Premi del Públic. Les cintes es projectaran al llarg de la setmana en diferents sessions, incloses les 12 Hores de Terror. És aquesta la raó per la qual el festival passa a ocupar pràcticament tota una setmana. Aquesta nova incorporació no repercutirà en la secció de curtmetratges, ja consolidada.

Les dates per aquesta propera edició són de l’1 al 6 de novembre de 2011. La programació s’anirà donant a conèixer a través de la web del festival i la presència a les xarxes socials que han potenciat durant els últims mesos a Facebook i Twitter.

La organització del Festival de Cine de Terror ja ha posat a la web les bases per participar tant en el concurs de curtmetratges com en el de llargmetratges.

Recomanacions personalitzades