Arrenca el cicle de concerts comarcal Sona Centre

El Sonacentre 2011, el circuit de música jove del Baix LLobregat Centre, arriba enguany a la seva cinquena edició. Els concerts, de quatre grups cadascun, es duran a terme a diversos municipis entre abril i novembre. A Molins de Rei, serà el 6 de maig.

La cinquena edició del Sona Centre portarà concerts a Corbera de Llobregat, la Palma de Cervelló, Pallejà, Torrelles de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Vallirana i Molins de Rei. Amb aquest circuit es pretén promocionar els artistes i grups de música joves, tot potenciant nous espais de participació i lleure per als joves del Baix Llobregat Centre.

El circuit acull a catorze artistes i grups que tindran l’oportunitat de presentar les seves cançons fora dels seus municipis d’origen. Cada poble aporta dos grups locals perquè participin en els concerts que comencen a Sant Vicenç dels Horts el proper 29 d’abril amb els directes de Filix, Ke no me entere, Radiocram i Caraja’sVan.

El Sona Centre arribarà a Molins de Rei el 6 de maig. Els grups de Molins de Rei que participaran en aquesta nova edició del Sonacentre 2011 són el grup guanyador de l’Empalmat 2010, Jekyll Shade, i el tercer finalista, Entrepierna, ja que el segon grup classificat ha renunciat a  participar-hi. A l’actuació dels dos grups locals es sumaran NBN i La Barra de l’Aranya.

A més del concert de Molins de Rei, els dos grups molinencs també tocaran a Corbera de Llobregat el 14 de maig, juntament amb Cybee i Radiocram.

Com a novetat d’aquesta cinquena edició, els joves músics podran participar en un taller de so impartit pel tècnic de so encarregat de la sonorització dels concerts.

Recomanacions personalitzades