Esquerra Nacionalista i ERC formalitzen l'acord de coalició

ERC i Esquerra Nacionalista han signat l’acord de coalició entre els dos partits que aniran junts a les eleccions del 22 de maig. Jordi Romeu formarà tàndem amb Víctor Puntas en una llista que tancaran els regidors històrics de les dues formacions polítiques.

Jordi Romeu (ENMR), Toni de la Flor (ERC), Salvador Castellví (ENMR) i Víctor Puntas (ERC) a la signatura de la coalició // Esquerres per Molins de Rei

La suma d’Esquerra, Esquerra Nacionalista de Molins de Rei i un grup de molinencs independents procedents del teixit associatiu s’ha oficialitzat amb la signatura de l’acord de coalició “Esquerres per Molins de Rei”. L’acte, realitzat el passat dilluns, va comptar amb la participació del president d’Esquerra, Toni de la Flor, i el portaveu d’Esquerra Nacionalista, Salvador Castellví. A més, va comptar amb la presència de Jordi Romeu, regidor de Cultura i número 2 d’Esquerres per Molins de Rei, i Víctor Puntas, primer tinent d’alcalde i cap de llista de la coalició.

Víctor Puntas, candidat a l’alcaldia, va assegurar que “el nacionalisme d’esquerres vol continuar fent avançar la vila en tots els àmbits, inclòs el nacional, i això només ho podrem fer des del Govern de la vila i assumint les màximes responsabilitats possibles a l’Ajuntament, o fins i tot  l’Alcaldia”.

Una llista renovada

Durant la signatura de la coalició, Esquerra va anunciar que només 4 persones que es van presentar a les eleccions del 2007 repetiran entre els 15 primers llocs de la llista electoral. Segons els responsables d’Esquerres per Molins de Rei, “el resultat és un projecte renovat que combina l’experiència adquirida al govern municipal els darrers anys amb les noves idees dels qui s’incorporen per primer cop a un projecte polític d’àmbit local”.

Pel que fa a les últimes posicions de la llista, la coalició també va desvetllar els noms de les vuit persones que la tancaran. Es tracta de tots els regidors i regidores d’Esquerra i ENMR des de l’any 1979: Núria Garriga (1999-2007), Xavier Montserrat (1999-2011), Ferran Portolà (2007-2011), Hortènsia Ràfols (2005-2007), Òscar Navarro (2003-2005), Joan Sàbat (1991-1999), Francesca Riera (1987-1991), i Francesc Rimblas (1979-1983).

La llista al complet es presentarà el proper dissabte 16 d’abil a les 12 del migdia a la plaça del Mercat.

Recomanacions personalitzades