Solidaritat presenta una candidatura amb cares noves a la política local

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha presentat la seva candidatura encapçalada per Jordi Casas amb el suport del diputat al Parlament, Uriel Bertran. L’alcaldable del nou partit va defensar la necessitat de dur a terme una “regeneració democràtica” a l’Ajuntament.

Jordi Casas i Uriel Bertran (al centre), acompanyats de membres de SI a Molins de Rei // SI

L’acte de presentació de la candidatura, celebrat el passat diumenge 3 d’abril, va aplegar una vuitantena de persones al cafè del Foment. El candidat a l’alcaldia, Jordi Casas, es va mostrar plenament confiat en aconseguir uns bons resultats el proper 22 de maig, destacant la gent que s’ha incorporat al projecte des que es va fer pública la participació de SI a les eleccions. Casas va destacar “la força i l’honestedat de tots els membres que composen la llista”, l’única que és capaç, segons Casas, de dur a terme “la necessària regeneració democràtica que necessita l’Ajuntament de Molins de Rei”.

L´acte va comptar amb la presència del Diputat al Parlament i Secretari General de SI, Uriel Bertran, qui va destacar la importància que suposa el fet de poder debatre al Parlament la proposició de llei d’independència que SI va presentar i que es debatrà aquesta setmana al Parlament.

Els membres de la llista de Solidaritat acompanyats d'Uriel Bertran // SI

La llista completa de Solidaritat Catalana per la Independència a les eleccions del 22 de maig:

 1. Jordi Casas Martí
 2. Gemma Parramon Soler
 3. Jordi Raventós Juan
 4. Maria Remei Català Escursell
 5. Xavier Casas Martí
 6. Marta Amigó Rodrigo
 7. Roc Nubiola Porta (independent)
 8. Cecília Fandos Esteva
 9. Joan Arbós Margarit (independent)
 10. Marc Pedredol Felip (independent)
 11. Martí Català Sabaté
 12. Maria Mercè Gatnau Sabaté (independent)
 13. Ramon Cardona Palà
 14. Mireia Soler Duarte
 15. Víctor Mateu Renau
 16. Enric Cabrera Güell
 17. Francisca García Pintor
 18. Joan Deu Prats (independent)
 19. Núria Rubio Mas
 20. Albert Romeu Sala
 21. Lluís Casas Borràs
 22. Olga Cortés Solé (independent)
 23. Laura Valero Cascales (independent)
 24. Pere Adell Winkler (independent)

 

Recomanacions personalitzades