El sènior femení de bàsquet és campió de lliga

El CE Molins de Rei aconsegueix el campionat en el lliga al grup sisè de Tercera Catalana. La temporada vinent serà la primera amb el sènior femení de bàsquet a Segona divisió.

CE Molins de Rei celebrant la victòria // basquet-molinsderei.blogspot.com

CE Molins de Rei celebrant la victòria // basquet-molinsderei.blogspot.com

Després de la victòria contra el Maristes, el sènior femení del Club Esportiu Molins de Rei es converteix en el primer equip de la secció femenina del club en aconseguir l’ascens a segona catalana. La temporada de les entrenades per Pere Galimany i Dani Colell passa a la història de l’esport de Molins de Rei.

L’equip arribava a les tres últimes jornades de lliga amb la copa mig agafada. Una victòria en un dels partits les feia campiones. A la primera no va poder ser ja que van perdre contra el Sant Quirze. Aquesta vegada, la segona va ser la bona i el CE Molins de Rei va poder guanyar 62 a 49 al Maristes en un partit on les jugadores molinenques van saber control·lar les emocions en un últim quart amb un resultat ajustat (43-37 a l’inici del període).

Els entrenadors han manifestat en el blog de la secció de bàsquet del CE Molins de Rei que amb aquesta victòria “es fa ja realitat, el somni pel que hem treballat dur durant tota la temporada, el somni de guanyar la lliga i de pujar directament a Segona Catalana. No ha estat fàcil, gens ni mica, però amb esforç i voluntat tot arriba! I així ha estat”.

A partir dels propers dies 16 i 17 d’abril les jugadores afrontaran el repte del campionat de Catalunya de Tercera Catalana.

CE Molins de Rei // basquet-molinsderei.blogspot.com

CE Molins de Rei // basquet-molinsderei.blogspot.com

Recomanacions personalitzades