Finalitza la rehabilitació de la llar d'avis Doctor Josep Mestre

La remodelació de la llar d’avis Doctor Josep Mestre ha estat una de les últimes inauguracions dutes a terme per l’Ajuntament, una setmana abans de que entrés en vigor la llei que les prohibeix.

Les obres de remodelació de la llar d’avis han consistit en la rehabilitació de la coberta i la millora dels revestiments de les habitacions, parets, sostre i paviment, com també la millora de la il·luminació. A més, s’han construït nous serveis a la primera i segona planta, s’ha sanejat i pintat la façana, i s’ha instal·lat una nova caldera  de calefacció. L’espai del jardí també s’ha renovat amb una ampliació que possibilita que els usuaris en puguin gaudir amb més comoditat.

Un cop finalitzades les obres, a la planta principal s’ubicarà el Servei d’Atenció Domiciliària de l’Ajuntament de Molins de Rei, que des de mitjan gener de 2011 gestiona el Consorci de Salut i Social de Catalunya.

L'alcalde i el regidor de Serveis Socials i Gent Gran, Xavier Montserrat, van visitar les renovades instal·lacions de la llar d'avis // Ajuntament de Molins de Rei

Les obres han suposat un cost aproximat de 274.000 € i han estat finançades pel Fons Estatal per l’Ocupació i Sostenibilitat Local. L’acte d’inauguració va ser presidit per l’alcalde Ivan Arcas. També van ser-hi presents el regidor de Gent Gran, Xavier Montserrat; el primer tinent d’alcalde, Víctor Puntas; i  Roser Aguilar, directora d’Atenció Social del Consorci de Salut i Social de Catalunya. La inauguració es va realitzar el passat dissabte 19 de març, precisament al mateix moment que CiU proclamava a Joan Ramon Casals públicament com a candidat a l’alcaldia.

Recomanacions personalitzades