La interventora es rendeix i marxa de Molins de Rei

La interventora que ha denunciat els indicis de prevaricació i tràfic d’influències a l’Ajuntament de Molins de Rei ha decidit tirar la tovallola i ha demanat el trasllat a Pallejà després d’uns dies de baixa “com a conseqüència de l’estat anímic” provocat pels efectes de la resolució 586.

Des de dijous passat, el mateix dia que es va fer públic el polèmic informe que ha revolucionat l’Ajuntament denunciant adjudicacions irregulars a Clam Consulting, la interventora es troba de baixa. Després de que mitjançant una resolució d’Alcaldia les seves funcions siguin limitades i les seves competències reduïdes pràcticament a la mínima expressió, la interventora ha demanat el trasllat a Pallejà.

En una carta enviada el passat dijous a l’alcalde, segons publica el diari El Punt, la interventora informa del trasllat “com a conseqüència de l’estat anímic provocat per les últimes decisions adoptades per vostè”. La funcionària d’àmbit estatal -i per tant, sense dependre directament del consistori- assegura que s’incorporarà quan li sigui possible com interventora de l’Ajuntament de Pallejà en comissió de serveis durant sis mesos, segons la informació de El Punt.

Recomanacions personalitzades