Una rua sense sabor a Carnestoltes

Després d’un dissabte passat per aigua, la rua del Carnestoltes va ser aplaçada a diumenge en un format reduït. No es va viure de la mateixa manera i el gran protagonista del diumenge a la tarda va ser el Camell.

 

El temps va permetre finalment que es poguessin lluir algunes de les comparses // Xavi Fernández

Enguany, el Carnestoltes ha deixat un regust estrany als molinencs i molinenques. Aquest cop no ha estat només una setmana més tard de l’habitual, sinó que la pluja va obligar a suspendre la rua de dissabte i es va aplaçar al diumenge a les cinc de la tarda. Com diumenge a la tarda també havia de sortir el Camell, el recorregut va ser escurçat per tal de no solapar-se amb l’activitat més emblemàtica del Carnestoltes molinenc. Les comparses van ser poques i la sensació de diumenge envaïa a més d’un sense poder-ho evitar, potser també afectats perquè l’únic acte que es va mantenir dissabte va ser el ball, la Bigoty’s Party, que es va realitzar al teatre del Foment Cultural i Artístic fins altes hores de la matinada.

Tot i això, les comparses que van presentar-se a la plaça de l’Ajuntament van actuar com si d’un dissabte a la nit es tractés i la festa no va quedar aturada. Es va realitzar primer la rebuda del Rei Carnestoltes i, tot seguit, una petita rua pels carrers més cèntrics de Molins de Rei acabant a la mateixa plaça de l’Ajuntament. Enguany però, no hi havia jurat ni es van entregar premis a les millors comparses.

Al finalitzar la rua, va arribar el clàssic ball de l’aristocràcia fins que, instants després, el Camell feia la seva aparició a la plaça. Aquest any, la disfressa, que es manté en secret fins l’últim moment, era la de Mario Bros, el mític personatge de videojoc amb gorra vermella i tirants blaus.

Imatges del Carnestoltes i el Camell, per Xavi Fernández:

[nggallery id=10]

Recomanacions personalitzades