Solidaritat confirma a Jordi Casas com a cap de llista en les primàries del partit

Solidaritat Catalana ha votat els caps de llista per les municipals en el seu Primer Congrés Local, confirmant de manera oficial a Jordi Casas com a número u. En el Congrés també s’hi han ratificat els càrrecs de l’executiva local.

El Primer Congrés local de Solidaritat Catalana per la Independència de Molins de Rei ha tingut lloc aquest diumenge 13 de Març, un mes després que se celebrés el Primer Congrés Comarcal en el qual Gemma Parramon sortia escollida Nova Secretaria d’Acció Municipal de SI al Baix Llobregat.

El punt més important de l’ordre del dia ha estat el resultat de les eleccions primàries dels adherits a SI que formaran part de la llista a les properes eleccions municipals, per les quals s’ha escollit formalment Jordi Casas com a cap de llista. El segon i tercer llocs seran ocupats respectivament per Gemma Parramon i Jordi Raventós i la resta de la candidatura estarà composada, tant per adherits i simpatitzants de SI, com per persones independents o provinents de Reagrupament. Properament Solidaritat Catalana farà la presentació de la seva candidatura als molinencs i molinenques.

 

Membres de la candidatura de SI amb Jordi Casas (de blanc) al centre // Solidaritat Catalana

Mentestant, SI continua treballant en la confecció del seu programa elecoral, tot mantenint contacte amb entitats i persones de la Vila amb un proposit: “representar el màxim de sensibilitats i aportacions dels ciutadans, d’acord amb l’esperit transversal que inspira SI i amb l’objectiu principal de regenerar la vida política de Molins de Rei”.

El congrés local, que ha comptat amb l’assistència del Coordinador Local de SI al Baix Llobregat, Jordi Anguera, també ha servit per ratificar els càrrecs de l’Executiva Local, que han quedat de la següent manera: Coordinador Local, Jordi Casas; Secretari d’Organització, Xavier Casas; Secretari d’Imatge i Comunicació, Jordi Raventós; Secretària d’Acció Municipal, Gemma Parramon; Secretària de Finances, Marta Amigó; Secretària de Mobilització i Acció presencial, Remei Català.

Recomanacions personalitzades