El Ricard Ginebreda té les pitjors instal·lacions de la seva categoria

Una enquesta revela que el Ricard Ginebreda és el pitjor camp del grup dotzè de Tercera Territorial. Persones amb una gran experiència en el futbol al Barri del Canal afirmen que la situació és molt preocupant.

Vestuari de l'Atlètic Incresa // Jose Polo

Vestuari de l'Atlètic Incresa // Jose Polo

 

Les oficines de l'Escola de Futbol Baix Lobregat estan en aquestes condicions // Jose Polo

Les oficines de l'Escola de Futbol Baix Lobregat estan en aquestes condicions // Jose Polo

Diferents persones vinculades amb el futbol al Barri del Canal coincideixen en que l’estat de les infraestructures del camp és preocupant. Per Toni Gómez, entrenador dels veterans del CER Incresa i persona vinculada amb aquesta entitat des de la seva fundació declara que “cada vegada que juguem al Ricard Ginebreda és com jugar fora de casa”. Segons ell, el camp “era millor abans de la remodelació”. Per la Loli, delegada dels veterans i gran aficionada de l’Incresa des de fa molts anys “és depriment que no hi hagi ni un bar on poder deixar als meus fills quan plou” , i explica que durant els partits i els entrenaments “si una pilota surt fora del camp no tenim cap escapatòria per anar-lo a buscar”. No tenen més remei que saltar una tanca per anar a buscar les pilotes.

No són declaracions concretes i aïllades. Una enquesta de www.catalunyafutbol.es revela que el Ricard Ginebreda és el pitjor camp del grup dotzè de tercera territorial. La mostra ha estat feta entre els propis jugadors de la lliga que estan inscrits a la pàgina web. Curiosament, la mateixa enquesta també diu que el millor terreny de joc és el que utilitzen l’Atlètic Incresa, els veterans del CER Incresa i l’Escola de Futbol Baix Llobregat. La manca de servei de bar i la qualitat dels vestuaris són els motius de que, pels propis jugadors de futbol, el Ricard Ginebreda sigui el pitjor camp. D’aquesta manera, els usuaris consideren que el terreny de joc és el millor de la categoria, però les instal·lacions que l’envolten són les pitjors.

Enquesta www.catalunyafutbol.es

Enquesta www.catalunyafutbol.es

 

enquesta www.catalunyafutbol.es

enquesta www.catalunyafutbol.es

Sostre dels serveis del Ricard Ginebreda // Jose Polo

Sostre dels serveis del Ricard Ginebreda // Jose Polo

Per Gómez el fet de ser un l’equip del Barri del Canal fa que “no estem tant recolzats com el Molins de Rei Club de Futbol”. Les seves acusacions a l’Ajuntament van més enllà: “Tinc la sensació de que s’ha volgut acabar amb el futbol al Barri del Canal”. Una de les persones que va posar el seu gra de sorra a l’hora de construir els vestuaris que encara ara s’utilitzen durant la dècada dels 90 i capità de l’Atlètic Incresa amb més de 20 anys d’experiència en el futbol al barri, Francisco Bellido, considera que “el camp de futbol està molt malament” i assegura que té enveja de les instal·lacions d’altres clubs del Baix Llobregat quan els utilitza com a visitant.

L’espera per la segona fase de remodelació del Ricard Ginebreda amb una inversió de més d’un milió d’euros s’està fent massa llarga pels clubs que practiquen el futbol en les seves instal·lacions. Els actuals vestuaris van ser construïts durant la dècada dels 70 i no tenen una remodelació des dels 90.  A la galeria d’imatges inferior, es pot veure el seu estat actual.
[nggallery id=9]

Recomanacions personalitzades