Xavi Paz ja és oficialment candidat a l’alcaldia

Xavi Paz ha estat elegit per aclamació candidat a l’alcaldia de Molins de Rei pel PSC a les properes eleccions municipals del 22 de maig. A l’assamblea, Paz va agrair la confiança de militants i simpatitzants i es va comprometre a liderar el canvi necessari per a millorar la vila.

Xavi Paz durant el discurs posterior a l'assamblea de proclamació com a candidat a l'alcaldia // PSC Molins de Rei

Després de les votacions celebrades el passat dissabte en una assamblea celebrada al gimnàs de l’Escola Alfons XII, Xavi Paz va expressar el seu agraïment i la seva satisfacció davant dels militants, i simpatitzants. En el discurs de proclamació de la candidatura a l’alcaldia, Xavi Paz va declarar que “una gran majoria de molinencs sap perfectament la gran oportunitat de canvi que representen aquestes properes eleccions municipals” i va plantejar el dilema: “o continuem amb el model de govern que ja coneixem, el de sempre, o  fem una aposta decidida per un canvi a millor”. En aquest sentit, va afegir que els socialistes volen “un compromís corresponsable pel bon govern i per la renovació de propostes i per una administració eficaç, que recuperi el valor de l’eficiència i el valor de la qualitat dels serveis públics”.

L’alcaldable va insistir en que “calen uns serveis municipals que estiguin a l’alçada del nivell d’exigència que el conjunt de la ciutadania reclama, que no és el mateix que el de fa vint anys”. Així mateix, Paz va assegurar que un dels seus objectius serà “prioritzar les polítiques de suport i de confiança en la reactivació econòmica del nostre entorn”.  Amb la ment ja posada de ple en la campanya electoral, sobre l’estil d’aquesta va demanar als assistents que no es deixin portar per falsos prejudicis ni provocacions ja que “la campanya electoral no és un joc de cartes ni un combat de boxa”.

“Tinc la convicció que la majoria de les molinenques i dels molinencs volen i esperen el canvi a millor; treballarem d’ara en endavant per explicar-nos i debatre, tranquil·lament i argumentadament, pel canvi per un Molins de Rei a millor”, va assegurar Xavi Paz per concloure un discurs en el que la paraula “confiança” va ser una de les més utilitzades.

Recomanacions personalitzades