El CN Molins de Rei es recupera de cop

L’absolut A del CN Molins de Rei s’ha sentit ofegat per les dues derrotes consecutives i ha tret força d’on ja semblava que no en tenien. Una victòria contra el difícil CN Helios per la mínima (10-9), a casa, significa una dosis de moral important per l’equip.

Jugadors del CN Molins de Rei durant el temps mort d'un partit // Estel Tort

Els de Sergi Pedrerol s’han posat les piles aquest cap de setmana. Les victòries contra equips com l’Helios no passen gaire sovint. Com sempre, el partit va ser molt igualat amb el marcador amunt i avall contínuament. Però finalment, el Molins de Rei va demostrar la superioritat necessària per plantar-se al nivell que realment els pertany.

Una lliga molt igualada fa que d’una jornada a l’altra passin de ser sisens a ser quarts, a dos punts dels tercers. Per sobre hi ha clubs com el Concepción o el Metropole, equips que el Molins de Rei superava en anys anteriors. Si els waterpolistes de la vila volen optar a les primeres posicions hauran de desxifrar aquesta lliga i començar a guanyar.

De moment, el lideratge segueix sent pel Montjuïc, que gaudeix de la primera posició. La propera jornada toca enfrontar-se, altre cop a casa, contra un dels forts de la lliga, el Sevilla. Després d’haver perdut el partit d’anada, els del primer equip estan obligats a no deixar-se trepitjar i seguir sumant punts a la classificació si volen mantenir-se a la part alta.

Recomanacions personalitzades