Ivan Arcas ja és oficialment candidat a l’alcaldia

L’actual alcalde, Ivan Arcas, ha estat ratificat com a candidat a l’alcaldia per Iniciativa a les eleccions del proper 22 de maig, com ja va avançar a l’entrevista concedida a aquest mitjà. Arcas encapçalarà la llista amb el nou nom “Iniciativa per Molins de Rei”, un cop trencada la coalició amb Esquerra Nacionalista.

L'alcalde va presentar la seva candidatura acompanyat del president d'ICV Molins de Rei, Lluis Carrasco // Iniciativa per Molins de Rei

L’assemblea d’Iniciativa Molins de Rei celebrada el passat dilluns el va escollir per unanimitat el passat dilluns i ahir ho van fer públic en roda de premsa. Durant la presentació oficial de la seva candidatura, Arcas va declarar-se fidel als “valors de la solidaritat, tolerància, sostenibilitat social i ambiental i la llibertat”, reafirmant el seu compromís de “liderar la vila amb il·lusió i des de la responsabilitat”.

L’actual alcalde vol centrar la campanya en “combatre i superar la crisi econòmica” i com ja va explicar abastament a l’entrevista concedida a Viu Molins de Rei aquesta setmana, “la política local no ha de ser visible en les obres i inversions al carrer”, centrant el seu discurs en una perspectiva més social. Arcas es va mostrar contundent: “El moment actual exigeix un mandat completament social”.

Molins de Rei 2020

Iniciativa per Molins de Rei canalitzarà el suport ciutadà a través d’un espai anomenant “Molins de Rei 2020”. Es tracta d’una proposta que fa només uns dies l’alcalde anomenava Molins 2010 i que finalment serà “Molins de Rei 2020“. Segons Ivan Arcas, serà “un espai de trobada per al debat i la comunicació entre la ciutadania i els representants polítics més enllà del marc electoral”. El cap de llista d’Iniciativa reconeix que les organitzacions polítiques han d’obrir les portes a les persones disposades a participar en el debat “per poder dibuixar amb complicitat com ha de ser la nostra vila i què ha d’oferir a la ciutadania en el context d’una societat complexa com la que estem vivint”.

Molins de Rei 2020 apareix pocs mesos després de la constitució de la Xarxa per Molins de Rei, una plataforma ciutadana que dóna suport a Xavi Paz (PSC). D’aquesta manera, la campanya de les municipals no es jugarà només en la disputa entre els diferents partits polítics, sinó també en el suport a les seves respectives plataformes ciutadanes.

Recomanacions personalitzades