La Candelera comença amb un pregó accidentat

L’acte d’inici de la Fira de la Candelera ha estat marcat per una sèrie d’impediments tècnics. El Foment Cultural i Artístic s’ha quedat sense llum quan Jordi Vilaprinyó estava llegint el pregó.

Foto del vídeo que ha fallat al pregó

El vídeo previ al pregó ha comportat una pausa incòmoda // Irene Terrón

En una nit on el Foment Cultural i Artístic no ha estat tant ple com és habitual per aquestes ocasions, possiblement per la intensa pluja, les errades tècniques han estat unes de les protagonistes del pregó d’obertura de la 160a Fira de la Candelera. L’esdeveniment s’ha quedat fins a dues vegades sense corrent elèctric per culpa de la tempesta segons ha explicava el presentador, Oriol Romeu. A més a més, un error en l’entrada d’un vídeo que precedia al pregó ha produït una pausa de cinc minuts.

El primer en parlar ha estat Oriol Romeu, cap de programació de Ràdio Molins de Rei, qui ha volgut destacar la renovació de la Fira de la Candelera en l’aspecte tecnològic: “enguany la Fira s’estrena a Facebook i Twitter, una mostra més de la renovació digital en la que estem immersos”.

Foto de l'escenari abans de repartir el premi del concurs de cartells // Irene Terrón

Regidors de tots els partits polítics han entregat el premi del concurs de cartells // Irene Terrón

Romeu ha deixat pas al regidor de Fira, Joan Ramon Casals, qui ha volgut remarcar el treball que s’ha fet durant els últims anys en la consolidació i millora d’una de les activitats més importants per la nostre vila. “No podem perdre de vista el treball que s’ha fet en positiu”, ha assegurat.

Quan Casals estava a l’escenari s’ha produït una de les moltes anècdotes de la nit. Una okupa ha entrat al foment per repartir panflets reivindicatius contra el desallotjament que, segons el panflet, es produirà durant els propers dies de l’edifici ocupat al passeig del Terraplè. La noia ha repartit els papers en silenci i ha marxat del Foment.

L’alcalde, Ivan Arcas, també ha fet el seu parlament destacant en plena pre-campanya electoral que “La Candelera està per sobre de tacticismes” i que “tot l’ajuntament treballa a una per la Fira”.

Vilaprinyó durant el discurs // Irene Terrón

Vilaprinyó durant el discurs // Irene Terrón

Arcas ha donat pas a l’encarregat de fer el pregó d’enguany, el president del BOTMOL, Jordi Vilaprinyó. Un petit tall de llum d’uns tres segons ha fet que el vídeo que li donava pas no entrés bé i l’acte s’ha quedat  congelat durant cinc minuts. Quan semblava que la normalitat havia tornat, una vegada més, el corrent elèctric s’ha tallat fent que el vídeo fallés per segona vegada. Finalment, Vilaprinyó ha pogut fer el seu discurs, bastant nerviós, sobretot al principi. Un cop el gran protagonista de la nit ha superat  el primer tram ha fet un discurs emotiu, fent un resum històric de la seva relació amb la Fira de la Candelera.

Vídeo: Irene Terrón Audio: Ràdio Molins de Rei

Durant l’acte també s’ha guardonat als guanyadors dels 13ns premis Clic! ,on s’ha trobat a faltar poder veure les fotografies a la pantalla de l’escenari. L’altre guardó entregat durant la nit del pregó ha estat el premi al guanyador del 25è Concurs de Cartells de la Fira, Oriol Bargalló.

[nggallery id=5]

Recomanacions personalitzades