Més de 200 participants al I Trofeu de Judo Molins de Rei

El poliesportiu La Sínia va celebrar el passat diumenge el I Trofeu de Judo Molins de Rei, organitzat per la secció de Judo del Club Esportiu Molins de Rei, que va ser qui més medalles va guanyar.

El Poliesportiu La Sínia es va dividir en dues grans àrees: una d’entrega de trofeus i una altra de combat, formada per 300 metres quadrats. Es van realitzar quatre tandes al llarg de tot el matí amb combats organitzats en diferents lliguetes en funció del pes. Els primers en entrar en competició van ser els cadet-infantil-alevins, després els benjamins, més tard els prebenjamins i finalment va ser el torn dels més grans, els de la categoria Promeses.

Durant el primer trofeu de judo organitzat a la vila, van participar més de 200 alumnes de la secció local de judo i cinc clubs convidats: Tao (L’Hospitalet de Llobregat), Olèrdola (Vilafranca del Penedès), Martorell (Martorell), Bigues i Riells (Bigues i Riells) i Danes (Castelldefels). La secció local va aconseguir 11 medalles d’or, 16 de plata i 21 de bronze. A més, van aconseguir el reconeixement al club que més medalles aconseguia al I Trofeu de Judo Molins de Rei.

Alguns dels participants al I Trofeu de Judo Molins de Rei // Secció de judo del CE Molins de Rei

Recomanacions personalitzades