Xavi Foj acaba setzè la penúltima etapa del Dakar

A un pas d’acabar el Dakar, el pilot molinenc finalitza la dotzena etapa en setzena posició i segueix divuitè de la classificació general, complint els objectius marcats.

Ja senten que Buenos Aires es troba molt a prop. Xavi Foj i la resta de pilots que participen al Dakar es troben a prop d’arribar a la desitjada meta. Abans d’això, avui el molinenc ha tornat a donar una mostra de la seva capacitat al volant i ha finalitzat setzè de l’especial. El bon paper demostrat durant els 555 quilòmetres d’especial cronometrada d’avui, deixen a Foj en la mateixa posició de la general: divuitè, entre els 20 millors pilots de la competició, complint així l’ambiciós objectiu de l’equip.

L’últim dia abans d’arribar a Buenos Aires encara li esperen 645 quilòmetres des de Córdoba fins a la capital argentina. “És l’última gran etapa i l’hem de passar sense assumir riscos”, explicava Xavi Foj abans d’iniciar l’etapa al blog de Toyota Coopertires. Per tant, s’imposa la prudència per evitar alguna avaria o qualsevol altra problema que deixés el cotxe fora de la cursa quan ja s’ha superat el més difícil.

Recomanacions personalitzades