Joan Ramon Casals (CiU) es desmarca definitivament del govern municipal

Joan Ramon Casals ha mostrat les seves discrepàncies amb l’actual govern municipal, del que forma part, arran de la “jubilació” del regidor d’economia i finances de l’Ajuntament, Enric Franch. Víctor Puntas, en un to més suau, també s’ha mostrat preocupat per la situació actual.

Joan Ramon Casals (CIU)

Joan Ramon Casals (CIU)

Fa mesos que sembla que CIU Molins de Rei es vol desmarcar del govern municipal però avui s’ha fet evident. El portaveu dels convergents, Joan Ramon Casals, ha valorat a Ràdio Molins de Rei la jubilació d’Enric Franch “com una decisió totalment errònia” que s’hauria d’haver produït “un any o fa sis mesos, quan es van fer públics els informes de la interventora, i no ara”. Per a Casals,una dimissió a quatre mesos i mig de les eleccions no és la millor opció i creu que Franch ara ja hauria d’haver “aguantat fins el final”. Casals també creu que “no li deixen les coses bé a qui entra” per tal de “solucionar els greus problemes que hi ha”.

El portaveu convergent acusa directament a Iniciativa per “la seva manca de gestió” en aquest tema, però també responsabilitza a l’alcalde,  ja que “l’Ivàn és el màxim responsable perquè tothom sap que hi ha una crisi des de fa dos anys que posa en qüestió el propi lideratge de l’alcalde”. Aquest ambient, segons Casals, regidor de Promoció Econòmica, i per tant, com a part implicada, assegura que “afecta negativament també a la resta de regidories”.

El candidat de CiU a les pròximes eleccions municipals també ha aprofitat  per mostrar el seu malestar amb l’actitud d’alguns polítics a la comissió municipal de comptes d’ahir: “les formes són molt importants i hi ha algunes coses com el respecte que s’ha de mantenir en una reunió de l’Ajuntament”. Per a Casals,  “si ahir hagués estat una reunió pública, molts haguessin tingut la sensació de que hi ha polítics amb formes que són lamentables”, ha conclòs Casals sense precisar en referència a qui feia aquestes declaracions.

A Esquerra tampoc li agrada

L’altre membre del govern tripartit de Molins de Rei, ERC, tampoc valora positivament la marxa de Franch. Tot i que mostren una posició molt menys crítica que CIU. El cap de llista de la formació independentista, Víctor Puntas, ha assegurat a Viu Molins de Rei que “no és una bona notícia pel govern municipal” ja que el fet “es produeix a 5 mesos de les eleccions, deixant a la nova regidora amb poc marge de maniobra”. Puntas valora l’actual situació com a “preocupant” i tot i ser part implicada a l’equip de govern ha assegurat al seu compte de Twitter: “Allà ells amb el que fan, però no pinta bé!”.

Recomanacions personalitzades